Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

20 προσλήψεις στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Όπως είχε γράψει Ο ΠΟΛΙΤΗΣ πριν λίγους μήνες, ο Δήμος Αλεξάνδρειας είχε προγραμματίσει προσλήψεις για το μήνα Ιούνιο. Πράγματι σήμερα ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Αλεξάνδρειας, που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Νομού Ημαθίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός
θέσης
Υπηρεσία
Έδρα υπηρεσίας
Ειδικότητα
Διάρκεια σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
101
Δήμος Αλεξάνδρειας
Αλεξάνδρεια
ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου
8 μήνες
4
102
Δήμος Αλεξάνδρειας
Αλεξάνδρεια
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Σάρωθρο)
8 μήνες
1
103
Δήμος Αλεξάνδρειας
Αλεξάνδρεια
ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων)
8 μήνες
12
104
Δήμος Αλεξάνδρειας
Αλεξάνδρεια
ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας (Εξωτερικών Χώρων)
8 μήνες
3 


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42, Τ.Κ. 59300, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψη κ. Κιρτικίδου Ευθυμίας (τηλ. επικοινωνίας: 23333-50122 και κ. Χατζίκου Πηγής (τηλ. επικοινωνίας: 23333-50.121). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (από 14-06-2013 έως 23-06-2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια: