Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Η Διοίκηση του Δήμου ταυτίστηκε με τον Μπουκλά και άφησε έκθετους τους πολίτες

Θα γραφεί με μελανά χρώματα στη συνείδηση των συμπολιτών μας η στάση που κράτησε ο δήμαρχος κ. Γκιόνογλου και οι τρεις συνεργατές του πάνω στο μέγα πρόβλημα της παραβατικότητας και στις απειλές που δέχεται ο Δ/ντής του ΠΟΛΙΤΗ κ. Νίκος Σουρλόπουλος επειδή έγραψε την αλήθεια.
Στη συζήτηση, που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους δόθηκε και να καταδικάσουν τις συμπεριφορές κάποιων ολίγων επικίνδυνων ατόμων, και ταυτόχρονα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στους ανήσυχους γονιούς και στους συμπολίτες μας που έπεσαν θύματα των ναρκωτικών, των ξυλοδαρμών και των απειλών,
Aυτοί προτίμησαν να ταυτιστούν με την διχαστική τακτική του κ. Μπουκλά και να του συμβουλέψουν να υποβάλει μήνυση κατά του κ Νίκου Σουρλόπουλου.
Βέβαιως, ο κ. Γκιόνογλου θα κριθεί από τους αλεξανδρινούς πολίτες γι’ αυτή του τη στάση.
Με την παθητικότητα, όμως, που επιδεικνύει απέναντι στα παραβατικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην πόλη μας, ουσιαστικά συνεχίζει να αφήνει ανοιχτή την κερκόπορτα μέσα από την οποία θα συνεχίσουν να εισβάλουν τα ναρκωτικά, οι ξυλοδαρμοί οι εκφοβισμοί και οι απειλές των πολιτών.
Οσο για τον κ. Μπουκλά, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του «αρχηγό» μέσα στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου περιμένουμε να δούμε τι είδους εντολές θα δώσει σαν «αρχηγός» για να ανταμείψει τον Δ/ντή του ΠΟΛΙΤΗ κ. Νίκο Σουρλόπουλο για τις αλήθειες που έγραψε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.