Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΑΠΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με την πρωτοβουλία των εκπροσώπων του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και πολλών ανένταχτων πολιτών του Δήμου της Αλεξάνδρειας δημιουργήθηκε η κίνηση ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Στην δεύτερη συγκέντρωση που έγινε την Τετάρτη 8-9-10 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "ΜΑΝΘΟΣ", οι παρευρισκόμενοι πολίτες που ξεπερνούσαν τους σαράντα συμφώνησαν στις βασικές αρχές του καταστατικού λειτουργίας της νέας κίνησης καθώς επίσης και στην ανάγκη να δημιουργηθεί ψηφοδέλτιο και να αναδειχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος.

Μετά απο πρόταση του κ Στέφανου Νταούκα να είναι υποψήφιος δήμαρχος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ο κ Θανάσης Τσιάπλας, το σώμα συμφώνησε και το προεδρείο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, ενώ τα ταυτόχρονα του έδωσε την εντολή να προχωρήσει στην δημιουργία του ψηφοδελτίου με τη βοήθεια και της εκλογικής επιτροπής που συστάθηκε.

Καθ'όλη την διάρκεια των εργασιών τον λόγο πήραν, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝ κ. Χρήστος Αντωνίου, ο φαρμακοποιός κ. Γιώργος Σπυρίδης και η κα Μουσκεφτάρα, οι οποίοι αποτελούσαν και το προεδρείο.

Επίσης τοποθετήθηκαν οι Παύλος Καπόγλου, Τάκης Δημάδης, Στέλιος Κουρνιάκος, Στέφανος Νταούκας, Λευτέρης Κιοσέολου, ο Γρηγόρης Μπενίσκος, ο Αντώνης Χατζόπουλος και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο που συζητήθηκε πολύ ήταν η δυνατότητα ανάκλησης του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου απο τα 3/5 των μελών της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Επίσης ένα απο τα χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης ήταν και η κριτική που ασκήθηκε απο πολλούς ομιλητές κατά των υποψηφίων δημάρχων κ.κ. Γκιόνογλου και Δημητριάδη και μάλιστα με οξύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ Θανάσης Τσιάπλας κάλεσε όλους τους πολίτες να συστρατευθούν στην προσπάθεια αυτή ώστε επι τέλους να απαλλαγεί ο δήμος απο τους δύο σημερινούς και υποψηφίους δημάρχους, οι οποίοι επί οχώ χρόνια διοικούν ανεπιτυχώς τους δύο δήμους Αλεξάνδρειας και Πλατέος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ !
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΑΚΛΗΤΟΣ" ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον κάτι και καινούργιο φαίνεται ότι ξεκινάει και θα πάει καλά...

Ανώνυμος είπε...

Ας υπάρξει και κάπιος που δούλεψε πραγματικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον τόπο μας σαν επαγγελματίας προτού βάλει για υποψήφιος Δήμαρχος.
Καλή επιτυχία

ANTONIS V. είπε...

Θανάση μήν αφίνεις το σάπιο κατεστημένο να ξαναπεράσει.
Είμαστε κοντά σου και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Καλή επιτυχία
Αντώνης