Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Σκοπιανοί έβρισαν την αντιπροσωπεία της Αλεξάνδρειας στη Λετονία (βίντεο)

Μεγάλο επεισόδιο δημιουργήθηκε κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Αλεξάνδρειας στη Λετονία, στα πλαίσια του προγράμματος “Ευρώπη για τους Πολίτες”.

Κατά τη συνεδρίαση των πόλεων που συμμετείχαν, η αντιπροσωπεία της πόλης των Σκοπίων έβγαλε έναν χάρτη που παρουσίαζε την Μακεδονία ως κομμάτι της χώρας τους. Μετά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπροσωπείας της Αλεξάνδρειας, ο Δήμαρχος των Σκοπίων και άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους επιτέθηκαν φραστικά αρχίζοντας να υβρίζουν με απρεπείς χαρακτηρισμούς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κα Όλγα Μοσχοπούλου που ηγούνταν της αποστολής.

Δυστυχώς οι διοργανωτές της όλης εκδήλωσης δεν παρενέβησαν με αποτέλεσμα το επεισόδιο να πάρει μεγάλες διαστάσεις, να εκτραχυνθούν τα πνεύματα και να υπάρξει κίνδυνος συμπλοκής...

Το επεισόδιο συζητήθηκε κατά τη δημοτική συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει ο Δήμος Αλεξάνδρειας στην επόμενη συνάντηση στην Ρουμανία εις ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα αυτά που συνέβησαν στην Λετονία.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας χαρακτήρισε ανεκδιήγητους και φαιδρούς τους κατ’ευφημισμό γειτόνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: