Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κίμωνας Παράσχου: Δεν θέλω αντιμισθία για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη

Ο κ. Κίμωνας Παράσχου
Πολύ σημαντική η δήλωση που έκανε ο κ. Κίμωνας Παράσχου, ότι αν εκλεγεί στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη δεν θα λαμβάνει την αντιμισθία που προβλέπει ο νόμος και η οποία φθάνει στο διόλου ευκαταφρόνητο... ποσό των 2.400 ευρώ!!!
Η δήλωση αυτή του κ. Κ. Παράσχου έρχεται τη σωστή στιγμή, που η χώρα και η πόλη ταλανίζεται από την οικονομική κρίση, και οι αντιμισθίες αυτού του μεγέθους προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Επιπλέον του δίνει σίγουρα ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων για την ίδια θέση.
Το παράδειγμα του κ. Παράσχου θα πρέπει να υιοθετηθεί από όλους όσους λάβουν έμμισθες θέσεις στο Δήμο Αλεξάνδρειας, και να κόψουν μέρος από την αποζημίωση που προβλέπει ο νόμος, αν πραγματικά αντιλαμβάνονται τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θέλουν πραγματικά να φανούν αλληλέγγυοι με τους πολίτες και νοιάζονται για το καλό του τόπου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουτοπονηριές του Κίμωνα τα περί μη μισθοδοσίας του ,όλα μέσα στην συμφωνία τις στήριξης του Δημητριάδη, μόνο που ο Δημητριάδης την ίδια θέση έταξε και στον Καρέλη!! Πάντως ο νομοθέτης ,θέλει στο νέο θεσμό τον Συμπαραστάτη του Δημότη και των επιχειρήσεων , άτομο ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ δεν φθάνουν επομένως τα πτυχία κ Κίμωνα, μήπως θυμάσαι πόσες φορές πούλησες την παράταξη? Πόσους ανθρώπους τις παράταξης έβριζες το 2002 τότε που στήριζες Γικόνογλου? Πόσες φορές συμμετείχες στο ΤΟΕΒ μαζί με τον Κούγκα και τον Τζίλα συνωμοτώντας εναντίων τις παράταξης? Και βέβαια χρειάζονται 22 θετικοί ψήφοι ίσως τους βρεις ίσως όχι , όπως και να έχει όμως την επόμενη ημέρα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, εδώ θα είμαστε υγεία να έχουμε, διότι κ Κίμωνα την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον 5:25 από τότε που τον ξέρω μόνο για ζημιά και αναμπομπούλα είναι ικανός. Είναι ο πλέων ακατάλληλος για συμπαραστάτης του Δημότη .Μίπως νομίζει ότι είναι ο Καμίνης?