Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ν. Γκαβαρδίνας: Στόχος του νέου Δημάρχου η μείωση της τιμής του νερού


ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΕΡΡΙΨΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΧΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ 1.700.000 ΕΥΡΩ 

Ο δημοτικός σύμβουλος
κ. Νίκος Γκαβαρδίνας
Μια ευχάριστη είδηση μας έδωσε ο κ. Νίκος Γκαβαρδίνας στην τελευταία δημοτική συνεδρίαση της Δευτέρας δηλώνοντας ότι στόχος του νέου δημάρχου κ. Δημητριάδη και της νέας διοίκησης της ΔΕΥΑΑΛ είναι η μείωση της τιμής του νερού.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Γκαβαρδίνας επικέντρωσε την κριτική του στο σκέλος των οικονομικών απαιτήσεων και στο σκέλος των υποχρεώσεων της επιχείρησης.
Στο σκέλος των υποχρεώσεων η ΔΕΥΑΑΛ οφείλει 5 εκατ.ευρώ προς τον δήμο και μάλιστα τα τελευταία 8 χρόνια δεν έδωσε ούτε έστω και 50.000 ευρω είπε ο κ. Γκαβαρδίνας.
Στη συνέχεια πέρασε στον Ισολογισμό του 2009, ο οποίος εμφανίζει έλλειμμα της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρω.
Ο κ. Γκαβαρδίνας αναφέρθηκε και στις οφειλές της ΔΕΥΑΑλ προς στις Τράπεζες, οι οποίες ξεπερνούν τα 2.900.000 ευρω.
Στο σκέλος των απαιτήσεων της ΔΕΥΑΑΛ απο τρίτους ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τόνισε ότι το ανείσπρακτο ποσόν απο τους λογαριασμούς του νερού ξεπερνάει το 1.700.000 ευρω. και κατηγόρησε τον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΛ κ. Κώστα Ναλμπάντη ότι αν είχε φροντίσει να εισπράξει αυτές τις οφειλές τότε το έλλειμμα των 2 εκατ. ευρω δεν θα υπήρχε.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο σκέλος των απαιτήσεων της ΔΕΥΑΑΛ απο τρίτους ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τόνισε ότι το ανείσπρακτο ποσόν απο τους λογαριασμούς του νερού ξεπερνάει το 1.700.000 ευρω

Αντε να σε δω.
Αμα το κανεις εχεις ψηφο απο εμενα για μια ζωη.
Αλλα οχι μονο χοντρα λογια.
Να σε δω.
Και που ειναι οι απληρωτοι λογαριασμοι του νερου?
Να σε βοηθησω.
Δες μερια μαχαλα.
Αντε να σε δω.
Ελπιζω μην σε δω απο Στρατηγο να γινεσαι κοτοπουλο.
Και εγω ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα,τι νομίζεις ότι είναι ο Δήμος Στρατός να διατάζεις τον φαντάρο να ανέβη στο άρμα να πάει να καταλάβη την Κορυτσά?Εσύ όμως σαν καλός Στατηγός που είσουνα ελέω ΠΑΣΟΚ βέβαια όταν πας στο μαχαλά να πάς με τη στολή και το ξίφος και τότε αυτοι οι αγράματοι θα βοβηθούν!

Ανώνυμος είπε...

Άρχησε η διασπορά ψευδών ειδήσεων!!