Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

“Να αλλάξουν οι ακακίες πριν οι πολίτες μας πάρουν… με τις ακακίες”

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΑΕΙΘΑΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ 

Η επιλογή κάποιων, προφανώς ανεγκέφαλων, να φυτέψουν ακακίες στα πεζοδρόμια του κέντρου της πόλης, φαίνεται ότι τελικά θα λειτουργήσει σαν την σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης.
Η αγανάκτηση άρχισε πρώτα από τους πολίτες και στην συνέχεια από τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων όταν είδαν τις αγκαθωτές ακακίες να φυτεύονται η μία μετά την άλλα στα πεζοδρόμια.
Αμέσως μετά βγήκε στον αέρα η επιστολή του δημάρχου προς την Περιφέρεια όπου έλεγε μεταξύ των άλλων ότι οι ακακίες δεν θα φυτευτούν και είναι αποφασισμένος να σταματήσει αυτό το κακό.
Μία ημέρα μετά το δημοτικό συμβούλιο, απόντος του κ δημάρχου, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να μην επιτρέψει την φύτευση αυτών των ακαλαίσθητων και εν πολλοίς επικίνδυνων δένδρων διότι, όπως εύστοχα το διατύπωσε ο κ Τασιόπουλος, αν επιτρέψουμε να μπουν οι ακακίες τότε είναι βέβαιο ότι οι πολίτες θα μας πάρουν… με τις ακακίες!!!
Κατά την συζήτηση του προβλήματος αυτού τον λόγο πήραν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι, με μια δόση αυτοκριτικής για τις δικές τους παραλήψεις, συμφώνησαν να αντικατασταθούν οι ακακίες με άλλα αειθαλή δένδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: