Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Ξεσηκώνονται οι πολίτες κατά της Δημοτικής Αρχής

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βροχή πέφτουν οι υπογραφές των συμπολιτών μας κάτω από κείμενα διαμαρτυρίας, με τα οποία ζητούν από την δημοτική αρχή την εξασφάλιση πολιτιστικής στέγης και σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων για τη νεολαία μας.
Δυστυχώς όμως ο κ. Δήμαρχος κινείται προς άλλη κατεύθυνση δημιουργώντας αναψυκτήριο μέσα στο ίδιο το πολιτιστικό κέντρο και αναγκάζοντας πολλούς αθλητές της Αλεξάνδρειας να πηγαίνουν σε γήπεδα άλλων πόλεων όπου υπάρχουν αρτιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις. (ταρτάν, φωτισμός κλπ).
Ήδη οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την ακύρωση της απόφασης λειτουργίας αναψυκτηρίου μέσα στο Πνευματικό Κέντρο έχουν ξεπεράσει τις 300 και έχουν κατατεθεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα στην αυριανή συνεδρίαση.
Πολλές είναι και οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την ακαταλληλότητα του ταρτάν στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας και σύντομα οι διαμαρτυρόμενοι νέοι θα απαιτήσουν από τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και σ’αυτό το θέμα.
Απ’ότι φαίνεται οι Αλεξανδρινοί πολίτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν την δύναμη που έχουν και να διεκδικούν το δικαίωμά τους να ζουν σε μια σύγχρονη πόλη, όπου θα προάγεται ο πολιτισμός και ο αθλητισμός και όχι τα ναρκωτικά, τα ποτά και ο τζόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: