Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Στον Λ.Ο.Ν.Α.Π. κοπή της βασιλόπιτας με ευχάριστες ειδήσεις από τον κ δήμαρχο


Η διοίκηση του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, την Κυριακή στις 7.00 το βράδυ, έκοψε την βασιλόπιτα παρουσία όλων των μελών της «Οικογένειας», παιδιών, χοροδιδασκάλων και γονιών.
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ Τζίλα Γ. και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας κ Αποστόλη Ρεσινιώτη
Επίσης παρευρέθη ο δικηγόρος και ερευνητής της τοπικής Ιστορίας κ Γιάννης Μοσχόπουλος ο οποίος προσφάτως κυκλοφόρησε το  πέμπτο  βιβλίο του.
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δημιουργία ο πρόεδρος του Λ.Ο.Ν.Α. κ Δ. Μοσχόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά το 2012, στο δυσάρεστο γεγονός της κλοπής της προτομής του Παπαντώνη από την πόλη μας  αλλά και στην άμεση  παρέμβαση του δήμου και προσωπικά του δημάρχου για την τοποθέτηση  της νέας προτομής στην συγκεκριμένη πλατεία του Παπαντώνη..
 Η ευχάριστη είδηση για τον πολιτισμό ήρθε από τον δήμαρχο κ Δημητριάδη, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του και πριν κόψει την βασιλόπιτα αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που παίζουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχοντας σαν ατμομηχανή τον Λ.Ο.Ν.Α.Π. και δήλωσε ότι το 2013 ο Δήμος θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους Συλλόγους με την προϋπόθεση βέβαια ότι η δύσκολη οικονομική κατάσταση που σήμερα βιώνουμε όλοι μας θα αρχίσει να υποχωρεί.
Όπως ήταν φυσικό η είδηση αυτή έγινε αποδεκτή με θερμά χειροκροτήματα από τα παιδιά, τους γονείς και φυσικά από την διοίκηση του Ομίλου η οποία, μαζί με τις διοικήσεις και των άλλων συλλόγων καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: