Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ο Βουλευτής Ημαθίας κ Γιοβανόπουλος στην Αλεξάνδρεια

Απόλυτη επιτυχία είχε η συγκέντρωση του βουλευτή των ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ημαθίας κ Κώστα Γιοβανόπουλου που έγινε στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα.
Ο αριθμός των συμπολιτών μας που προσήλθε και παρακολούθησε την ομιλία του βουλευτή ήταν πολύ μεγαλύτερος του ποσοστού που έχει το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ακόμα μεγαλύτερη ήταν συμμετοχή τους στον διάλογο που ακολούθησε.
Ο νέος, σε ηλικία αλλά και ιδέες, βουλευτής Κώστας  Γιοβανόπουλος κατάφερε να συναρπάσει το κοινό με τον λόγο του που έγινε χωρίς γραπτά κείμενα κλπ, αλλά και με την ειλικρίνεια με την οποία έδειξε ότι προσεγγίζει την πολιτική.
Στην αρχή παρουσίασε, σε βίντεο, τις παρεμβάσεις που έκανε στην βουλή κατά το σύντομο χρονικό διάστημα που είναι βουλευτής και στην συνέχεια ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος  
των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του αρχηγού αυτού κ Καμένου σχετικά με το καταστροφικό, όπως το χαρακτήρισε, μνημόνιο, αλλά και για τον νόμο που ψηφίστηκε για το φορολογικό.
Στην τρίτη φάση της συγκέντρωσης ο Κώστας Γιοβανόπουλος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από το κοινό στις οποίες απάντησε με κάθε ειλικρίνεια και καθαρότητα.
Παρακολουθείστε παρακάτω βίντεο από την ομιλία του Κώστα Γιοβανόπουλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: