Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Τελεσίγραφο" Δημάρχου προς το Διοικητή του ΙΚΑ


"Δώστε μας τα στοιχεία για κάθε νόμιμη χρήση"

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πολύ “όψιμη” απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ να κλείσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αλεξάνδρειας και να παραμείνει ως έχει το υποκατάστημα της Νάουσας.
Τη χαρακτηρίζουμε πολύ όψιμη την απόφαση αυτή γιατί στο νέο οργανόγραμμα για την αναδιοργάνωση του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα, προβλέπονταν ότι το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αλεξάνδρειας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά ως έχει ενώ αντίθετα το υποκαστημα της Νάουσας υποβαθμίζεται.
Τί άλλαξε λοιπόν και την τελευταία στιγμή καρατομήθηκε το ΙΚΑ Αλεξάνδρειας, το οποίο σημειωτέον εξυπηρετεί πάνω από 100.000 ασφαλισμένους;
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δόθηκε στη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου, όπου ο Γραμματέας αυτού κ. Γιώργος Παπαδήμας είπε στην ενημέρωσή του ότι ύστερα από κοπιαστικό και πολυήμερο έλεγχο που έκανε με τον Διευθυντή του ΙΚΑ Αλεξάνδριας κ. Δούμα Γ. διαπιστώθηκε ότι παραποιήθηκαν τα στοιχεία - ασφαλιστικά μεγέθη- του υποκαταστήματος Αλεξάνδρειας, πάνω στα οποία βασίστηκε η νέα απόφαση της Διοίκησης για την καρατόμηση της Αλεξκάνδρειας.
Κατόπιν όλων αυτών, και των απόψεων που διατύπωσαν και οι υπάλληλοι του ΙΚΑ Αλεξάνδρειας, ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης απέστειλε έγγραφο προς τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο ζητώντας όλα τα στοιχεία (ασφαλιστικά μεγέθη) του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αλεξάνδρειας και του αντίστοχου της Νάουσας για κάθε νόμιμη χρήση προκειμένου να προσβάλλει την απόφαση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: