Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συνεδρίασε η ΚΕΔΑ Αλεξάνδρεριας

Με δύο θέματα εκτός και επτά εντός ημερήσιας διάταξης συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Μεταξύ των θεμάτων,τα τρία από αυτά ,αφορούσαν αγωγές κατά της ΚΕΔΑ για την καταβολή δεδουλευμένων.
Πιο συγκεκριμένα οι δύο αγωγές κατά της ΚΕΔΑ υποβλήθηκαν από δύο νυν υπαλλήλους, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι  επειδή δεν έχει διευκρινισθεί αν ανήκουν στο προσωπικό του Δήμου ή της ΚΕΔΑ.
Η τρίτη αγωγή έγινε από την "ΑΤΤΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ" η οποία απαιτεί την καταβολή 5.000 ευρώ για μια θεατρική παράσταση που εδόθη στο Αμφιθέατρο το 2010 επί δημαρχείας Μπάμπη Γκιόνογλου και στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Στην ίδια συνεδρίαση και προ ημερησίας διάταξης η κ Μαρία Βουλγαροπούλου, με αφορμή την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο Αλεξανδρείας, ζήτησε να μάθει με ποιο καθεστώς εργάζεται η κα Μουσκεφτάρα στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο και αν παρουσιάζεται κανονικά στο καθορισμένο ωράριό της. Μάλιστα η κ Βουλγαροπούλου ζήτησε  από την αρμόδια υπάλληλο της ΚΕΔΑ να την ενημερώσει τηλεφωνικά για το καθημερινό ωράριο της κ Μουσκεφτάρα  στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο και δεσμεύτηκε ότι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.
Με την πρόταση της κ Βουλγαροπούλου συμφώνησε και η κ Γιούλη Παπαποστόλου,  η οποία τόνισε ότι όταν στην κοινωνία γίνονται δυσμενή σχόλια θα πρέπει όντως να ερευνάται το θέμα ώστε αφ' ενός να γνωρίζουν οι δημότες ότι τα χρήματά τους πιάνουν τόπο και αφ' ετέρου να προστατεύεται ο κάθε εργαζόμενος  από τυχών κακοήθειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: