Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Π.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Π.Κ.Μ., στις 6 & 7 Ιουλίου θα λειτουργήσει περίπτερο στον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Στουτγάρδης, με στόχο την προώθηση και προβολή των τουριστικών προϊόντων της Κ.Μ.
Σε μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο, γίνεται ακόμη μία προσπάθεια αναστροφής του κλίματος στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα στη Γερμανική αγορά, που σημείωσε μεγάλες απώλειες φέτος για την Ελλάδα.
Ο κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός της Στουτγάρδης είναι από τους μεγαλύτερους της Γερμανίας και της Ευρώπης, από τον οποίο καθημερινά διακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Στον κεντρικό αυτό Σταθμό θα στηθεί για δύο ημέρες περίπτερο 60 τ.μ. περίπου με μεγάλες φωτογραφίες από την περιοχή της Κ.Μ., θα διανέμεται έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό από όλους τους Νομούς της Κ.Μ. και θα δίνονται πληροφορίες στους επισκέπτες του περιπτέρου. Το λογότυπο του περιπτέρου θα είναι «Ελλάδα - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Η γη του Μ. Αλεξάνδρου».
Παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες για επαφές με τοπικούς φορείς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή.
Την ευθύνη λειτουργίας και εκπροσώπησης της Π.Κ.Μ. θα έχει ο κ. Γιώργος Σαλιάγκας από την Π.Ε. Ημαθίας και η ενέργεια αυτή είναι η τελευταία πριν την καλοκαιρινή περίοδο με το Πρόγραμμα να συνεχίζεται το φθινόπωρο με προγραμματισμένες παρουσίες σε Διεθνείς Εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: