Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τί είπε ο Τάσος Σιδηρόπουλος για ΟΕΚ - ΙΚΑ - ΕΦΟΡΙΑ

Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρείας σχετικά με το κλείσιμο κάποιων υπηρεσιών, παρόν ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ Τάσος Σιδηρόπουλος.
Ο κ Σιδηρόπουλος κατανοώντας την αγωνία των συμπολιτών μας σχετικά με το κλείσιμο αυτών των υπηρεσιών μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο την ενημέρωση που είχε ο ίδιος από τον Υπουργό Εργασίας κ Κουτρομάνη.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΕΚ
Αναφερόμενος στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας είπε ότι παρ'ότι είναι στα σχέδια να καταργηθεί αυτός ο Φορέας εν τούτοις δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος.
Επίσης είπε ότι .όλα τα ζητήματα που είναι ανοιχτά στον φορέα αυτόν θα κλείσουν  κανονικά χωρίς να θιγεί κανένας από τους ενδιαφερομένους.
ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ
Για το ΙΚΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι όντως υπάρχει μία πρόταση από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΙΚΑ να αλλάξει το σχήμα η υπηρεσία αυτή και στο εξής τα Περιφερειακά καταστήματα (ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ) θα εξυπηρετούνται διοικητικά από το ΙΚΑ της Βέροιας.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
Σχετικά με την κατάργηση της Εφορίας ο κ Σιδηρόπουλος δήλωσε ότι όντως   το Υπουργείο αποφάσισε  να αλλάξει την δομή και τον τρόπο λειτουργίας όλων των Εφοριών της Χώρας ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικές.
Ειδικά στην Ημαθία θα υπάρχει μία εφορία στην πρωτεύουσα του νομού και δύο γραφεία στην περιφέρεια (ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ) τα οποία όμως θα εξυπηρετούν τους πολίτες σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα.
Τελειώνοντας ο κ Τάσος Σιδηρόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι πολίτες θα είναι οι ωφελημένοι από τις αλλαγές αυτές και τους κάλεσε να βοηθήσουν σ'αυτήν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: