Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Τί συμβαίνει με τον υπέρηχο του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρείας;

Φώτο internet
Η δωρεάν παραχώρηση ενός υπέρηχου από τον Εμπορικό Σύλλογο στο Κέντρο Υγείας Αλεξανδρείας  για να μην αναγκάζονται οι συμπολίτες μας να μετακινούνται στο Νοσοκομείο της Βέροιας έγινε αντικείμενο συζήτησης στην συνεδρίαση της 3-2-12.
Η δωρεά αυτή έγινε επί προέδρου Τάκη Δημητριάδη και τα χρήματα που διατέθηκαν ήταν από τα έσοδα ενός ετήσιου χορού όπου πραγματικά, τότε,  η συμμετοχή των εμπόρων.ήταν συγκινητική και είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Το θέμα αυτό λοιπόν ήρθε στο διοικητικό συμβούλιο με αφορμή  μια ανώνυμη καταγγελία ότι ο συγκεκριμένος και μοναδικός  υπέρηχος του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρείας  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας.
Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και νυν αντιπρόεδρος κ Γιώργος Παπαδόπουλος μετά την καταγγελία αυτή ήρθε σε επικοινωνία με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρείας, ιατρό, κ Σ. Καρούλια ο οποίος  δήλωσε ότι όντως ο υπέρηχος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μέχρι να αντικατασταθεί ένας άλλος  που υπέστη βλάβη και ότι εντός εικοσαημέρου θα επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας..
Μετά την διαβεβαίωση του κ Καρούλια  το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε να παρακολουθήσει το θέμα και να  επανέλθει αν χρειασθεί προκειμένου να συνεχίσουν οι συμπολίτες μας να εξυπηρετούνται εδώ στο Κέντρο Υγείας και να μην αναγκάζονται να μετακινούνται στην Βέροια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: