Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Εμπρησμός στο δημοτικό κατάστημα Μελίκης


Φωτιά πήραν δύο γραφεία του Δημοτικού καταστήματος της Μελίκης, όπου υπήρχαν αρχεία της οικονομικής υπηρεσίας του πρώην Δήμου Μελίκης.
Τη φωτιά αντιλήφθηκε ευτυχώς νωρίς περί τις 6:55 σήμερα το πρωί, υπάλληλος του δημοτικού καταστήματος καθώς προσέρχονταν στην εργασία του. Άμεσα κλήθηκε την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία κατάφερε και κατάσβεσε την πυρκαγιά πριν πάρει διαστάσεις. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα στα γραφεία βρέθηκαν μπουκάλια γεμάτα με βενζίνη, τα οποία ευτυχώς δεν εξερράγησαν αλλιώς θα προξενούσαν μεγάλες ζημιές. Όπως όλα δείχνουν η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες σημεία διάρρηξης του δημοτικού καταστήματος δεν βρέθηκαν και οι πόρτες ήταν κανονικά κλειδωμένες. Στον τόπο του συμβάντος κλήθηκε και η Ασφάλεια Βέροιας, η οποία διενήργησε έρευνα  και πήρε αποτυπώματα για να βρεθούν οι υπαίτιοι του εμπρησμού.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανθρώπων που μίλησαν στον ΠΟΛΙΤΗ, λόγω του ότι η φωτιά δεν πήρε τελικά μεγάλες διαστάσεις δεν κάηκε κανένα αρχείο από τους φακέλους που υπήρχαν στα γραφεία, ενώ ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής και ο σκληρός δίσκος εξετάζεται από την Ασφάλεια. Επίσης όπως διαπιστώθηκε δεν εκλάπησαν χρήματα ύψους 4.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιο δεν έγεινε και το 2002αν δεν μου απατά η μνήμη μου? Επομένως παλαιά η συνταγή!!

Ανώνυμος είπε...

Ποσα λαμογια εθρεψε αυτος ο τοπος.
Κε Δημαρχε υποχρεουσε να ριξεις φως και ονοματα στην υποθεση.
Και ολη η υποθεση να παει στον εισαγγελεα.
Καιρος να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους (αν μπουν).
Τωρα θα δειξει πιοι θελουν το καλο του τοπου μας. Και πιοι δεν το θελουν.