Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο κ. Αλευράς να αφήσει τα "σάπια"!

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Αλευράς είπε ότι παραιτείται γιατί ο κ. Γκαβαρδίνας του είπε ότι δεν συζητεί καθόλου τα θέματα που θέτει ο ίδιος.
Όμως και στα δύο βίντεο που παραθέσαμε ο κ. Γκαβαρδίνας συζητεί θέματα του κ. Αλευρά. Άρα ο λόγος της παραίτησής του κ. Αλευρά δεν είναι αληθινός. Τελεία και παύλα.
Όλα τα άλλα περί αποσπασμάτων βίντεο είναι προφάσεις εν αμαρτίαις
για να αποφύγει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.


Η νεοσύστατη Επιτροπή για την Ποιότητα Ζωής όντως δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ωστόσο όμως αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος για να παραιτείται κάποιος από το πρώτο εξάμηνο της λειτουργίας της ούτε είναι λόγος για να λέει αναληθή πράγματα.
Άλλωστε και ο ίδιος ο κ. Αλευράς με την εμμονή του να ψηφίζει σε όλα ΟΧΙ δεν συμβάλλει στην καλή λειτουργά της επιτροπής.
Είναι δυνατόν να λέει ΟΧΙ στις προσλήψεις ανέργων συμπολιτών μας (ΣΕΑ Πλατάνου) και στις διάφορες επιχειρήσεις (καφετερίες) που θέλουν να ανοίξουν;

Αντί λοιπόν ο κ. Αλευράς να ζητά κι άλλα βίντεο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καλύτερα θα είναι να ζητήσει συγγνώμη για τις λανθασμένες του θέσεις και να αναλάβει τις ευθύνες του πριν απογοητεύσει ολότελα και τους ψηφοφόρους του που τον ψήφισαν και το κόμμα του που τον στήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: