Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνέντευξη της Τοπικής Επιτροπής της Ν.Δ. Αλεξάνδρειας στο Ράδιο

Ο αντιπρόεδρος της Τοπικής
Επιτροπής της Ν.Δ.
κ. Παπαγεωργίου Γρηγόρης.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αλεξανδρείας κ. Δημήτρης Τοπάλης και ο ταμίας και υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα κ. Γρηγόρης Παπαγεωργίου παραχώρησαν συνέντευξη στον δημοσιογράφο του Ράδιο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Ρούλη Καραλιόπουλο.
Ο μεν πρόεδρος επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στα θέματα που αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή καυτηριάζοντας τα Πανελλήνια Μέσα Ενημέρωσης, κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία όπως είπε σκανδαλωδώς προβάλουν την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αδικούν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Με τα τοπικά , όμως, θέματα ασχολήθηκε ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου ο οποίος ομολογουμένως τα πήγε πολύ καλά, όπως επίσης πολύ καλά τα πηγαίνει και σαν αντιπρόεδρος στο συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας.
Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στα αγροτικά θέματα καθ’ ότι υπεύθυνος στον τομέα αυτόν και κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, αλλά και τις μεγάλες παραλήψεις και την ασυνέπεια της σημερινής Κυβέρνησης.
Θα έλεγα ότι είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε κομματικό στέλεχος να μιλάει με επιχειρήματα και χωρίς να χρησιμοποιεί κομματικές κορώνες προς χάριν εντυπωσιασμού και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: