Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος και στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας;

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ 
ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ

ΟΠΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡ
ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΡΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Πολλά έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί για την τήρηση ή μη της απαγόρευσης του καπνίσματος στις καφετέριες και τα μπάρ. Πολύ λίγα όμως ακούστηκαν για την τήρηση του νόμου στις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας. Από μια επιτόπια επίσκεψη στο Δήμο Αλεξάνδρειας για παράδειγμα είδαμε πολλούς υπαλλήλους να καπνίζουν μέσα στα γραφεία τους!!!
Αν δεν κάνουμε λάθος υπεύθυνος για τα διοικητικά θέματα και τη σωστή λειτουργία του Δημαρχείου είναι ο αντιδήμαρχος κ. Γκαβαρδίνας. Ας φροντίσει λοιπόν ο κ. αντιδήμαρχος να επιβάλλει το νόμο στους υπαλλήλους του Δήμου, γιατί δεν δίδουμε έτσι σωστό παράδειγμα στους πολίτες.
Δεν γίνεται να πιέζουμε τους πολίτες και τους ιδιοκτήτες καφετεριών να εφαρμόσουν το νόμο αλλά το ίδιο το κράτος να μην τον εφαρμόζει!!!
Θα συνιστούσαμε επίσης στο αρμόδιο όργανο Διεύθυνσης Υγείας Ημαθίας, το οποίο όπως ανακοίνωσε θα διενεργήσει εντατικούς ελέγχους στο νομό για την τήρηση του νόμου, να μην περάσει μόνο από καφετέριες και μπάρ, αλλά και από τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως την Δήμο, την Εφορία κλπ.
Αλλιώς δίκαια οι πολίτες διαμαρτύρονται

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ ΤΙ ΠΡΟΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ !
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ,ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑΝΕ.
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.
ΕΛΕΟΣ...ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ.

Nikos Lioliopoulos είπε...

παρα πολυ σωστη η παρατηρηση. Ειναι οντως απαράδεχτο φαινόμενο