Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Προς επίλυση το πρόβλημα καθαριότητας στο 1ο Γυμνάσιο


Η έλλειψη επαρκούς καθαριότητας στους χώρους εντός και εκτός του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Αλεξανδρείας ανάγκασε τους γονείς να αποστείλουν επιστολή στον δήμαρχο κ. Δημητριάδη, ζητώντας άμεσα την επίλυση του προβλήματος.
Το Σάββατο πρωί ο πρόεδρος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αλεξανδρείας κ. Χρήστος Παντόπουλος συναντήθηκε στο χώρο του 1ου Γυμνασίου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου Γυμνασίου κ. Βουσγιανούδη Παύλο.
Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος κ. Βουσγιανούδης είχε άγνοια του περιεχομένου της επιστολής που εστάλη στον κ. δήμαρχο από τον Σύλλογο του 1ου Λυκείου εν τούτοις συμφώνησε και αυτός ότι υπάρχει πρόβλημα επαρκούς καθαριότητας. Ο κ. Παντόπουλος ενημέρωσε τον κ Βουσγιανούδη ότι εντός της εβδομάδος θα λυθεί το πρόβλημα αφού ο δήμος δια μέσου της ΚΕΔΑ, θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου προκειμένου να καλυφθεί αφ'ενός το κενό που δημιουργήθηκε στο 1ο Λύκειο-Γυμνάσιο εξαιτίας του θανάτου μίας καθαρίστριας και αφ'ετέρου τα κενά που υπάρχουν σε άλλα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: