Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Αύριο Κυριακή η εκλογή του προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας και των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

Αύριο Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 θα διεξαχθούν οι προβλεπόμενες «δημαιρεσίες» για την ανάδειξη των βασικών συλλογικών αποφασιστικών οργάνων του Δήμου Αλεξάνδρειας, του Προεδρείου δηλαδή, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής καθώς και των μονομελών οργάνων (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) των Δημοτικών Κοινοτήτων. Οι συνεδριάσεις θα διεξαχθούν με την ακόλουθη χρονική σειρά:
Σ τις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του 5μελούς Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος για την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου, θα ακολουθήσει στις 12 π.μ. η συνεδρίαση του 5μελούς Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κορυφής, στις 1 μ.μ. θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του 11μελούς Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας και στις 2 μ.μ. η συνεδρίαση του 5μελούς Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης. Στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συνεδριάσει το 33μελές Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας για να εκλέξει το Προεδρείο του (Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα), τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (8 τακτικά και 5 αναπληρωματικά) και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (8 τακτικά και 5 αναπληρωματικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: