Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς Παιδίατρο οι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ στην Αλεξάνδρεια και τα περίχωρα

Τον τελευταίο καιρό δημιουργήθηκε ένα ακόμα πρόβλημα στους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) Αλεξάνδρειας και περιχώρων. Η διάλυση της εργασιακής σύμβασης μεταξύ της παιδιάτρου κυρίας Μερτζανίδου Μαγδαλινής και του ΟΑΕΕ προκαλεί όπως είναι φυσικό μεγάλη ταλαιπωρία στους γονείς με μικρά παιδιά.

Με το πρόβλημα αυτό ασχολήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου στη σύσκεψη της Πέμπτης. Όπως μας πληροφόρησε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσαρτσάνης Γιάννης, εξαιτίας αυτής της διάλυσης της σύμβασης στο εξής οι ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ που είναι γονείς με μικρά παιδιά θα αναγκάζονται να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε κάποιο άλλο παιδίατρο της πόλης μας, όπου θα πληρώνουν την επίσκεψη και στη συνέχεια θα πρέπει να πάνε στη Βέροια για να εισπράξουν ένα μικρό μόνο τμήμα του ποσού που πλήρωσαν.

Επίσης θα πρέπει να παίρνουν τη συνταγή του παιδιάτρου και στη συνέχεια να πηγαίνουν στη γιατρό κυρία Καραογλανίδου Δέσποινα που είναι συμβεβλημένη με το ΤΕΒΕ, ως Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος για να τους συνταγογραφεί στο βιβλιάριο τα φάρμακα τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται στη συνέχεια από τα φαρμακεία.

Αυτή η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων στο συγκεκριμένο ταμείο θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί Παιδίατρος να συμβεβληθεί με το ΤΕΒΕ και φυσικά μέχρι να δημιουργηθεί αυτόνομο γραφείο του ΤΕΒΕ στην Αλεξάνδρεια για να μην αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: