Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μόλις έχασαν την "καρέκλα" άρχισαν να καταγγέλουν

Ο Σάκης Κούγκας και ο Παναγιώτης Μαργαρίτης ήταν τα πρωτοπαλήκαρα του Δημάρχου Γκιόνογλου και του Δημάρχου Δημητριαδη αντίστοιχα.

Aντιδήμαρχος για 7 συνεχόμενα έτη ο πρώτος, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης επί σειρά ετών ο άλλος.

Όσο κατείχαν τις καρέκλες τους και έπαιρναν του παχυλούς μισθούς, στήριζαν απόλυτα τους δημάρχους τους σε όλες τους τις ενέργειες. Δεν θυμάμαι να υπάρχει έστω και μία φορά που να καταψήφισαν ή να διαφώνησαν με ενέργειες ή αποφάσεις των Δημάρχων τους. Σε όλα συμφωνούσαν, σε όλα ψήφιζαν υπέρ, και όλα τα θεωρούσαν καλώς καμωμένα.

Tώρα όμως που έχασαν την καρέκλα… άλλαξαν τροπάριο...

Ο μεν κ. Παναγιώτης Μαργαρίτης άρχισε να θυμάται ΤΩΡΑ ότι ένα έργο στο Δήμο Πλατέος δεν έγινε όπως θα έπρεπε και ότι υπάρχουν παρατυπίες. Ένα έργο όμως που ο ίδιος ο Παναγιώτης Μαργαρίτης είχε υπερψηφίσει για να γίνει με τον τρόπο που έγινε, όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Πλατέος.

Ο δε Σάκης Κούγκας κατηγορεί ΤΩΡΑ τον κ. Γκιόνογλου ότι κάποια χρήματα δεν πάνε εκεί που υποτίθεται ότι θα έπρεπε, αλλά πάνε αλλού και για άλλους σκοπούς. «Αυτό γινόταν πάντα» πρόσθεσε ο κ. Κούγκας στην παρέμβασή του!!! Δηλαδή έτσι έκανε και ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, αφού ήταν Αντιδήμαρχος επί των έργων, και ήξερε τί γινόταν αλλά παρ’όλ’αυτά τα υπερψήφιζε;

Αυτού του είδους τα φαινόμενα που βγαίνουν πλέον στην επιφάνεια είναι τραγελαφικά και άκρως παρακμιακά και προκαλούν αναγούλα στους πολίτες.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε αν οι καταγγελίες του κ. Κούγκα και του κ. Μαργαρίτη έχουν βάση. Ίσως και να έχουν. Θα μείνουμε καταρχήν στο γεγονός ότι τόσο ο κ. Κούγκας όσο και ο κ. Μαργαρίτης είναι αναξιόπιστοι. Οι καταγγελίες που εκτοξεύουν είναι καταγγελίες οι οποίες ουσιαστικά στρέφονται προς τους εαυτούς τους. Στην ουσία τους εαυτούς τους καταγγέλλουν και τους εαυτούς τους εκθέτουν, αφού ήταν οι πρωταγωνιστές της 7ετίας που πέρασε και είχαν γνώση όλων όσων συνέβαιναν στο Δήμο τους, και συμφωνούσαν!

Είχε δίκιο λοιπόν ο κ. Γκιόνογλου όταν είπε στον κ. Κούγκα ότι με αυτά που λέει κατηγορεί τον εαυτό του.

Είχε δίκιο και ο κ. Δημητριάδης όταν λέει στον κ. Μαργαρίτη ότι και ο ίδιος ψήφισε όσα τώρα καταγγέλλει.

Επομένως ο κ. Κούγκας και ο κ. Μαργαρίτης είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση που επιζητεί ο Ρουμλουκιώτικος λαός.

Αυτοί οι δύο με την πολιτική τους διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια φέρνουν τεράστια ευθύνη για την σημερινή κατάσταση του τόπου μας.

Είναι τα ίδια πρόσωπα που εν πολλοίς πρωταγωνίστησαν με την α’ ή β’ ιδιότητα στην ΕΑΣ Αλεξάνδρειας, της οποίας το τέλος είναι γνωστό και το ζουν στο πετσί τους σήμερα οι αγρότες του Ρουμλουκιού και κατ’επέκταση όλες οι επαγγελματικές τάξεις.

Φ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι ως συνηθως αυτοι οι κύριοι.
Οταν χάνουν καρέκλες χάνουν και με αυτα που λένε.
Ειδικά για τον κούγκα ντροπή του.
Στην τελική τι είναι?
Όσοι τον ξαναψηφίσουν καλά να πάθουν.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ .
Όταν ήταν αντιδήμαρχος ήταν όλα καλά?
Μετά χαλάστηκε?
Μόνοι τους ξεμπροστιάζονται.
Ας ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του!