Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΓΚΑΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;


Ο επί οχτώ χρόνια αντιδήμαρχος κ. Σάκης Κούγκας είχε χάσει την μιλιά του και είχε ξεχάσει οτι ισχύουν και στον Δήμο της Αλεξάνδρειας οι νόμοι.
Τώρα, όμως, που "αποχώρησε" από την παράταξη της πλειοψηφίας του δημάρχου κ. Γκιόνογλου με την ελπίδα να εξασφαλίσει και για τα επόμενα χρόνια κάποιον θώκο εξουσίας στον Δήμο της Αλεξάνδρειας ΤΩΡΑ θυμήθηκε τους νόμους και τις παρατυπίες.
Στην δημοτική συνεδρίαση της Τρίτης 29/6/2010 και με αφορμή τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε την μεταβίβαση της ενοικίασης ενός δημοτικού καταστήματος λόγω ασθένειας ενός συμπολίτης μας, ο κ. Κούγκας πήρε τον λόγο και ισχυρίστηκε ότι είναι παράνομο αυτό που προτείνει ο δήμαρχος και ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά.
Τελικά, ο πρόεδρος κ. Μουστάκας ανάγνωσε τον αντίστοιχο νόμο, ο οποίος προβλέπει τέτοιου είδους μεταβιβάσεις σε περιπτώσεις ασθένειας.
Ως τόσο γεννάται ένα ερώτημα.
Απο πότε ο κ. Κούγκας ανακάλυψε και καλά έκανε , τους νόμους του κράτους;
Δεν είναι αυτός που κατηγορήθηκε απο την αντιπολίτευση ότι ενοικίαζε δημοτικά χωράφια μέσω συγγενικών του προσώπων;
Δεν ήταν ο ίδιος που σαν υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (τραπεζοκαθίσματα- ηχορύπανση κλπ) ομολόγησε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ότι είναι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ;
Μέχρι πότε και κάποιοι θα προσβάλουν την νοημοσύνη του ρουμλουκιώτικου λαού;
Μέχρι πότε θα βασανίζεται μια ολόκληρη περιοχή απο τα καμώματα κάποιων συνεταιριστών και δημοτικών συμβούλων;
Και μήπως η εν γένει πολιτική συμπεριφορά του κ Σάκη Κούγκα δικαιώνει την τότε απόφαση του κ. Κώστα Στεφανάκη και ΤΩΡΑ του κ. Γκιόνογλου που τον απέπεμψε απο την παράταξή του;

Σ'αυτές τις δημοτικές εκλογές πάντως θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά τα οποία και θα αποκαλύψουν το θέατρο του παραλόγου που παιζόταν τόσα χρόνια απο τους ίδιους πρωταγωνιστές, τόσο στην ΕΑΣ όσο και στους Δήμους και σε άλλους ακόμα φορείς της περιοχής του Ρουμλουκιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: