Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;



Ο Σάκης Κούγκας στην συνέντευξη που έδωσε στο ΡAΔΙΟ Αλεξάνδρεια, πέραν των όσων άλλων που είπε για τον κ Γκιόνογλου για τον κ Χαλκίδη κλπ, αναφέρθηκε και στον κ Παναγιώτη Μεσσαλά, τον οποίο, εμμέσως πλην σαφώς, χαρακτήρισε ως αχάριστο διότι ο δεύτερος μίλησε για τον πρώτο με άσχημα λόγια ενώ έχει βοηθηθεί τα μέγιστα.
Δεν ξεκαθάρισε ο κ Κούγκας αν βοηθήθηκε ο κ Μεσσαλάς κατά το παρελθόν με την πρόσληψή του στο δημόσιο ή κατά το πρόσφατο παρελθόν με την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος ή πώς αλλιώς.
Το παράξενο είναι ότι απο την πλευρά του κ Μεσσαλά δεν υπήρξε καμιά απάντηση διάψευσης των όσων υποστήριξε ο κ Κούγκας κάτι που αφήνει στον κάθε Αλεξανδρινό πολίτη και ειδικότερα στον κάθε νεοδημοκράτη να υποψιαστεί με ποιόν τρόπο ενδεχομένως χρησιμοποιεί την ψήφο του ο κάθε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.
Πάντως οφείλει κανείς να ομολογήσει ότι ο Σάκης Κούγκας είπε πολλά και ενδιαφέροντα τόσο στην τελευταία συνέντευξή του για το διαζύγιο με τον δήμαρχο κ Γκιόνογλου όσο και σε μια παλαιότερη για την ΕΑΣ Αλεξανδρείας, στην οποία διετέλεσε πρόεδρος και συνεργάστηκε πολύ στενά με τον επίσης πρόεδρο κ Νίκο Μουστάκα.
Ίσως αξίζει τον κόπο, εν όψει των δημοτικών εκλογών, να τις ξαναφέρει κανείς στο φως ώστε να σχολιασθούν απο την Ρουμλουκιώτικη κοινωνία και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα
Άλλωστε μεγαλώσαμε όλοι μας τόσο πολύ και έγιναν τόσα πολλά στην περιοχή μας που δεν είναι και πολύ δύσκολο να τραβηχτεί το παραβάν για να δούμε όλους τους πρωταγωνιστές στον θάνατο της ΕΑΣ, και στο "έγκλημα" της απόσυρσης καθώς επίσης και στα δημοτικά σκάνδαλα της προηγούμενης και της τωρινής οχταετίας.
Φ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: