Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΝΗΣΕΛΙΟΥ


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα, Τρίτη το μεσημέρι, στην στροφή του συνοικισμού Νησελίου του Δήμου της Αλεξάνδρειας

Δύο αυτοκίνητα , το ένα με πινακίδες Βουλγαρίας, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο οδηγούς της νταλίκας.

Τα αίτια του ατυχήματος ήταν η ολισθηρότητα του δρόμου και φυσικά η επικινδυνότητα της συγκεκριμένης στροφής στην οποία συνέβησαν και άλλα ατυχήματα κατά το παρελθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του φορτηγό αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς την Εγνατία οδό έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βρεθεί κάθετα στον δρόμο και να παρασυρθεί από την ΝΤΑΛΙΚΑ που είχε κατεύθυνση από την ΕΓΝΑΤΙΑ προς την Αλεξάνδρεια.

Στον τόπο του ατυχήματος προσήλθαν αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία και το ΕΚΑΒ καθώς επίσης και άνδρες της τροχαίας Αλεξάνδρειας οι οποίοι διέκοψαν επι μία ώρα την κυκλοφορία του δρόμου.

Το ατύχημα αυτό ξανά φέρνει στην επιφάνεια το πρόβλημα της συγκεκριμένης στροφής του Νησελίου αλλά και το πρόβλημα της οδού 28ης Οκτωβρίου από την οποία διέρχονται όλα τα αυτοκίνητα απο τα ΓΙΑΝΙΤΣΑ και την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με κατεύθυνση την ΕΓΝΑΤΙΑ.

Για να σταματήσουμε λοιπόν να μετρούμε θανάτους θα πρέπει να υπάρξει μια συστράτευση πολιτών απο τον συνοικισμό του Νησελίου και της Αλεξάνδρεια ςκαι του Σχοινά οι οποίοι να υποχρεώσουν την δημοτική νομαρχιακή και Περιφερειακή διοίκηση να σκύψουν στο πρόβλημα και να σκεφτούν σοβαρά πλέον την κατασκευή περιφερειακού δρόμου που θα ενώσει τον δρόμο των ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ με την ΕΓΝΑΤΙΑ παρακάμπτοντας τον ΣΧΟΙΝΑ την πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και το ΝΗΣΕΛΙ.







Δεν υπάρχουν σχόλια: