Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΟΠΕΝΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ


Στην αίθουσα του δημαρχείου έγινε η αδελφοποίηση της Αλεξάνδρειας με την πόλη ΟΤΟΠΕΝΙ της Ρουμανίας και υπογράφτηκε απο τους δύο δημάρχους το πρωτόκολλο συνεργασίας.

Στην αρχή ο δήμαρχος της Αλεξανδρείας κ Γκιόνογλου καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του αντίστοιχου Δήμου και αναφέρθηκε στους δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα με την Ρουμανία καθώς επίσης στους Ελληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη ΟΤΟΠΕΝΙ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος της ρουμανικής πόλης ο οποίος φάνηκε πολύ καλός γνώστης της Ελληνικής Ιστορίας και των δυνατοτήτων που παρέχει η εθελουσία αδελφοποίηση προωθώντας την ανάπτυξη σ ε όλους τους σημαντικούς τομείς.

Οι δύο δήμαρχοι υπέγραψαν το πρωτόκολλο συνεργασίας και αντήλλαξαν αναμνηστικά δώρα ενώ στην συνέχεια ο δήμαρχος της Αλεξάνδρειας παρέθεσε στους φιλοξενούμενους δείπνο σε ψησταριά παρακείμενου χωριού.

Στην εκδήλωση ήταν παρών σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλετε για να ενημερώνετε άμεσα το blog σας , και κατά συνέπεια και εμάς τους αναγνώστες σας!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΕ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ , ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ , Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ , ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ!!!

ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ είπε...

Προσπερνάω τα συγχαρητηρια γιατί στην πόλη αυτή και στην Χώρα αυτή μόνον συγχαρητήρια δεν μας αξίζουν.
Και πάντως αν υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος ή δήμαρχος ή βουλευτής ή ..., που με τις μικρές του δυνάμεις πάει κόντρα στο ρεύμα... τότε αυτόν πραγματικά του αξίζουν όχιτα συγχαρητήρια αλλά η ηθική στήριξη.
Αυτά για τον πρώτο ανώνυμο σχολιαστή μας.

Σχετικά με την απουσία της αντιπολίτευσης απο το γεύμα που παρέθεσ ο κ δήμαρχος στους φιλοξενούμενους απο την Ρουμανία δεν έχω να πω τίποτα δεδομένου ότι, τουλάχιστιν, ήταν παρόντες στην συνεδρίαση που έγινε για την υπογραφή του πρωτοκόλου μεταξύ των δύο δημάρχων. Επομένως μικρό το κακό που απουσίαζαν απο το γεύμα.
Αλωστε βρισκόμαστε σε περίοδο δημοτικών μεταγραφών και μην εκπλαγείτε αν κάπιους απο την αντιπολίτευση τους βλέπατε σε κάποια πιτσαρία να συνθέτουν τα προγράμματα και τα οράματα τους.
Ετσι έκανε και ο σημερινός δήμαρχος με τον Σάκη Κούγκα πριν απο 8 χρόνια στο ΜΗΔΕΝ και είδαμε τα αποτελέσματα.