Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ζωγράφος-Τζίλας οδηγούν τη Ν.Δ. σε τρίτη δημοτική διάσπαση


Κατάπληκτοι οι νεοδημοκράτες στην περιοχή του Ρουμλουκιού παρακολουθούν την διάσπαση που συντελείται με αφορμή τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Μια ομάδα απο κομματικά στελέχη και δημοτικούς συμβούλους, συνεπικουρούμενοι και απο τον πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Τσαβδαρίδη, προβαίνουν σε κινήσεις και ενέργειες στήριξης του Φώτη Δημητριάδη. Στην άλλη όχθη βρίσκεται ο Νίκος Αλεξόπουλος ο οποίος φαίνεται να έχει την στήριξη του Μιχάλη Χαλκίδη και κυρίως την στήριξη πολλών φίλων και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολλών άλλων πολιτών.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει… το ΚΕΝΟ, το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ δηλαδή δίδυμο ΖΩΓΡΑΦΟΣ και ΤΖΙΛΑΣ οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με την ανικανότητά τους προκαλούν την διάσπαση της παράταξης στις δημοτικές εκλογές. Αυτοί ήταν που στις δημοτικές εκλογές του 2002 κατάφεραν να δημιουργήσουν το χάσμα ανάμεσα στα στελέχη και να οδηγήσουν την δημοτική παράταξη της ΝΔ στην ήττα.

Ποιος δεν θυμάται την «εγκληματική» ενέργεια του γραμματέα της Τ.Ε. κ. Τζίλα ο οποίος στην κρίσιμη στιγμή για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου πήγε στο φαρμακείο του κ K. Παράσχου και τον παρότρυνε να μην δεχθεί ως υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Στεφανάκη γιατί δεν τον ήθελε η Τοπική Επιτροπή. Το ίδιο δίδυμο πάλι στις δημοτικές εκλογές του 2006 αντί να προλάβουν την δεύτερη διάσπαση έκαναν το παν για να μεγαλώσει το χάσμα και να οδηγηθεί ο συνδυασμός της ΝΔ και σε δεύτερη ήττα.

Ολα αυτά τα είχε επισημάνει ο Νίκος Αλεξόπουλος το 2007 στην κομματική συγκέντρωση στο κέντρο «ΚΑΣΤΡΟ» και τότε μάλιστα είχε προβλέψει ότι θα έχουμε και τρίτη διάσπαση στις δημοτικές εκλογές του 2010 αν δεν συζητηθούν τα εσωκομματικά προβλήματα και δεν αναλυθούν σε βάθος ώστε να μην επαναληφθούν.

Δυστυχώς, από τότε μέχρι σήμερα ο πρόεδρος κ. Ζωγράφος και ο γραμματέας της Τ.Ε. κ. Τζίλας όχι μόνον δεν έκαναν τίποτα για να μην τριτώσει το κακό, αλλά μάλλον «βοηθούν» να επαναληφθεί. Ειδικότερα ο γραμματέας και δημοτικός σύμβουλος κ. Τζίλας με τον αρχηγό της δημοτικής παράταξης κ. Γκαβαρδίνα Νίκο συνεχίζουν να ρίχνουν νερό… στον μήλο της διάσπασης. Αντί να μείνουν μακριά από διχαστικές ενέργειες και δηλώσεις μέχρι να γίνει η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου από την ΝΔ, αυτοί έγιναν τα «λιβανιστήρια» του δημάρχου Πλατέος κ. Φώτη Δημητριάδη σε βάρος άλλων στελεχών που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το χρίσμα.

Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται οι κύριοι της Τοπικής Επιτροπής και κάποιοι άλλοι που αλωνίζουν στα δημοτικά πράγματα ότι αυτά όλα πληγώνουν τους απλούς νεοδημοκράτες.

ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: