Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Η ανυπακοή του Μ. Χαλκίδη πίκρανε τους νεοδημοκράτες

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 η Νέα Δημοκρατία έδωσε το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου σε ορισμένα πρόσωπα. Στο Πλατύ ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το χρίσμα στον Στέφανο Δριστά. Εντούτοις ο Μιχάλης Χαλκίδης αγνόησε την εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και στήριξε τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά από τον κ. Χρυσοχοϊδη.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τον πίνακα όλων των υποψηφίων δημάρχων της Ημαθίας στους οποίους είχε δώσει το χρίσμα η Νέα Δημοκρατία. Επίσης παραπλεύρως δημοσιεύουμε την ξεκάθαρη εντολή του Κώστα Καραμανλή προς όλους τους βουλευτές και τα υψηλόβαυθμα στελέχη του κόμματος, ότι οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας τους δεσμεύουν όλους και ότι αδιαφορία, ολιγωρία και αποστασιοποίηση δεν θα γίνουν ανεκτές.
Η στάση αυτή του κ. Χαλκίδη και τα “κομματικά παιχνίδια” που παίχτηκαν πίκραναν όπως είναι φυσικό τους ημαθιώτες νεοδημοκράτες, οι οποίοι σίγουρα θα στηρίξουν την παράταξή τους αλλά δεν αποκλείεται να τιμωρήσουν τους ανηπάκουους υποψήφιους βουλευτές.

Φ.Σ.

Σε ποιούς υποψηφίους έδωσε το χρίσμα η Ν.Δ.

το 2006

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Καραμούσας Γεώργιος

ΑΝΘΕΜΙΩΝ - Καρυπίδης Κοσμάς

ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - Στεργιόπουλος Γρηγόριος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ - Νεστορόπουλος Απόστολος

ΒΕΡΓΙΝΑΣ - Χατζόπουλος Χρυσόστομος

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ - Σπαθόπουλος Αθανάσιος

ΜΕΛΙΚΗΣ - Καρέλης Κωνσταντίνος

ΠΛΑΤΕΟΣ - Δριστάς Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: