Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Αυξάνεται η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Την εκτίμηση ότι η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας αυξάνεται μέρα με τη μέρα εκφράζουν κορυφαία στελέχη της γαλάζιας παράταξης, μεταξύ των οποίων και η υπουργός εξωτερικών κα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες.
Με δεδομένο ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται με τις δημοσκοπήσεις αλλά στην κάλπη, οι επιτελείς της Ρηγίλλης εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι οι πολίτες θα επιλέξουν εκείνον που τους προσφέρει συγκεκριμένες εφαρμόσιμες προτάσεις, γυρίζοτνας την πλάτη στην παροχολογία και στον λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ. “Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι ακόμη υψηλό. Η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να κάνουν την ανατροπή την ημέρα των εκλογών. Προσωπικά είμαι αισιόδοξη ότι μπορούμε να φέρουμε τη νίκη», δηλώνει η κυρία Μπακογιάννη.

ΠΑΣΟΚ: 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Από την πλευρά του, επιδιώκοντας μια «ισχυρή αυτοδυναμία» το ΠΑΣΟΚ δίνει έμφαση στην «απουσία κυβέρνησης επί έξι χρόνια» και την «επιτακτική ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα».
Η οικονομία πάντως εξακολουθεί να παραμένει στο επίκεντρο της «κόντρας» των δύο μονομάχων, με τον πρωθυπουργό να κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου ότι έχει κρυφή ατζέντα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν διαθέτει σχέδιο εξόδου από την

Δεν υπάρχουν σχόλια: