Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εργάζονται για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις

Οι δύο κυρίες της φωτογραφίας συμμετέχουν στο δεκαμελές διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Τους τελευταίους μήνες, όμως, ορίστηκαν από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ στην τριμελή επιτροπή επεξεργασίας και εκπόνησης του προγράμματος για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις ή αλλιώς για «ΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2013».
Η κα Γεωργία Παπαποστόλου και η κα Αναστασία Ιγνατιάδου βρίσκονται συνεχώς με τους φακέλους ανοιχτούς να δέχονται  συνεχώς νέες προτάσεις  από τα διάφορα μικρά και μεγάλα καλλιτεχνικά συγκροτήματα ή  να  αξιολογούν τις ήδη υπάρχουσες.
Πρέπει να φέρουν στην πόλη κάποια μεγάλη φίρμα του λαϊκού τραγουδιού αλλά και κάποιες μικρότερες πρέπει όμως και να δούμε κάποιες θεατρικές παραστάσεις.
Ο Πάριος και ο Ρέμος είναι μεγάλα ονόματα αλλά είναι και μεγάλες οι απαιτήσεις τους ενώ ο Παπακωνταντίνου, για παράδειγμα, που είναι επίσης σημαντικός καλλιτέχνης έρχεται με λιγότερα χρήματα.
Δύσκολο το έργο της επιτροπής αφού πρέπει από την μία να επιτύχουν το μέγιστο πολιτιστικό όφελος για τους πολίτες και από την άλλη το ελάχιστο δυνατό κόστος για τον δήμο και κατ’επέκταση για τους πολίτες.
Στο πλευρό της επιτροπής βρίσκεται πάντα  ο υπάλληλο της ΚΕΔΑ κ Γρηγόρης Καπετάνος, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία από «Τα Αλεξάνδρεια» παρελθόντων ετών και βέβαια αυτή η εμπειρία αποτελεί την εγγύηση για την επιτυχία του φετινού εγχειρήματος.
Τρίτο μέλος της επιτροπής είναι ο κ Παύλος Λάσκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: