Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Την Τρίτη θα αποφασιστεί η πληρωμή των ροδακινοπαραγωγών της Ημαθίας

Σχετικά με την καθυστέρηση της πληρωμής των ροδακινοπαραγωγών στο Νομό Ημαθίας από τις μονάδες μεταποίησης ροδάκινου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει τα εξής: Κατόπιν συνεννοήσεως του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη, με τις μονάδες μεταποίησης ροδάκινου και τη νέα διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς – ΑΤΕ, γνωστοποιείται ότι το Συμβούλιο έγκρισης χορήγησης χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προγραμματιστεί από την Τράπεζα Πειραιώς - ΑΤΕ για την προσεχή Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013. 
Από την έκβαση της εν λόγω σύσκεψης θα εξαρτηθεί η έγκριση χρηματοδότησης των μονάδων μεταποίησης βιομηχανικού ροδάκινου. 

Ο Υπουργός, κ. Τσαυτάρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ζητώ την ολιγοήμερη κατανόηση των παραγωγών για το συγκεκριμένο ζήτημα, η επίλυση του οποίου είναι σημαντική μας προτεραιότητα. Οι χρηματοοικονομικές συγκυρίες και η έλλειψη ρευστότητας δυσκολεύουν σήμερα όλη την κοινωνία μας. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, νηφαλιότητα και χρόνος για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλων δυσκολιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: