Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αθώο έκρινε το δικαστήριο τον αντιδήμαρχο Κώστα Βενιόπουλο

Ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας
κ. Κώστας Βενιόπουλος
Αθώο έκρινε το Εφετείο Θεσσαλονίκης τον πρώην Δήμαρχο Μελίκης και νυν Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Κώστα Βενιόπουλο που κατηγορούνταν ότι δήθεν επί Δημαρχείας του ο Δήμος Μελίκης υπέστη οικονομική ζημία από πρόστιμα και οφειλές που δήθεν εισπράχθηκαν και δεν αποδόθηκαν.
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βενιόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος από την κατάληξη της υπόθεσης, η οποία τον ταλαιπώρησε χρόνια και που σκοπίμως κάποιοι φρόντιζαν να προβάλλουν συνεχώς, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Η απόφαση του δικαστηρίου για αθώωση του κ. Βενιόπουλου ήταν ομόφωνη και με πρόταση μάλιστα του Εισαγγελέα. Το δικαστήριο ακούγοντας όλους τους μάρτυρες πείστηκε ότι ο Δήμος Μελίκης δεν υπέστη ζημία από τη διαχείριση του πρώην Δημάρχου, ούτε έγινε κάτι από αυτά για τα οποία κατηγορούνταν.
Μετά από αυτή την πολύ θετική απόφαση που τον δικαιώνει στη συνείδηση των πολιτών, ο αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του Δημάρχου, κ. Βενιόπουλος μπορεί πλέον να συγκεντρωθεί απερίσπαστος στο μεγάλο έργο που έχει να επιτελέσει στο Δήμο, σε μια δύσκολη ομολογουμένως οικονομική συγκυρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: