Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κάποιοι θέλουν την ερήμωση της Αλεξάνδρειας

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια κάποιοι από το αθηναϊκό κατεστημένο έβαλαν στόχο να ερημώσουν την πόλη της Αλεξάνδρειας και κατ'επέκταση τη μεγάλη περιοχή του Ρουμλουκιού.
Η "επιχείρηση" της ερήμωσης ξεκίνησε από την υποβάθμιση του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, και του ΟΤΕ,  συνεχίστηκε με την υποβάθμιση της Εφορίας και τώρα φαίνεται να ολοκληρώνεται με το σκανδαλώδη τρόπο που θέλουν να κλείσουν το ΙΚΑ της Αλεξάνδρειας.
Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όλα αυτά που έγιναν μέχρι σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλονται στην παθητική στάση όλων ημών των Αλεξανδρινών, οι οποίοι παρακολουθούμε παθητικά τα τεκταινόμενα και καταγράφουμε τις απώλειές μας.
Για να προλάβουμε το κλείσιμο του ΙΚΑ που θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία σε επιχειρηματίες και ασφαλισμένους από το Ρουμλούκι, την Κρύα Βρύση, Χαλκηδόνα, Άδενδρο και Αιγίνιο, πρέπει τώρα επιτέλους να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε δυναμικά. 
Στην προσπάθεια να ανατραπεί η ανεκδιήγητη απόφαση του Υποδιοικητή του ΙΚΑ είναι ανάγκη να ύπαρξη Αλεξανδρινού μετώπου με επικεφαλής τους τοπικούς παράγοντες, το Δήμαρχο, τους βουλευτές, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους συνταξιούχους, τους επιχειρηματίες της πόλης και όλους τους ασφαλισμένους πολίτες.
Για τις εξελίξεις των επόμενων ωρών και ημερών Ο ΠΟΛΙΤΗΣ θα ενημερώνει τους συμπολίτες μας μέσω του μπλογκ και της έντυπης έκδοσης. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, με ιδέες και προτάσεις  προκειμένου να υπάρξει ανατροπή της απόφασης για το κλείσιμο του ΙΚΑ Αλεξάνδρειας.

Φ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: