Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Ισαάκ Χαλκίδης από την Οικονομική Επιτροπή

Ο κ Ισαάκ Χαλκίδης
Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ Ισαάκ Χαλκίδης υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Μέχρι την στιγμή αυτή παραμένουν άγνωστοι σε μας οι λόγοι της παραίτησής του.
Ως τόσο θα μπορούσε να εικάσει κανείς ότι η παραίτησή του έχει σχέση με τις τελευταίες σκληρές αντιπαραθέσεις του  τόσο με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΛ κ Τζίλα όσο και με τον ίδιο τον δήμαρχο κ. Δημητριάδη αλλά και με την δική του καταγγελία για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σταδίου Μελίκης, για την οποία ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ήδη όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης εκλήθησαν να καταθέσουν.
Πολλοί βιάζονται να βγάλουν το συμπέρασμα ότι πολύ σύντομα ο Ισαάκ Χαλκίδης θα παραιτηθεί και από την θέση του δημοτικού συμβούλου παρά την πρόσφατη δήλωσή του στον ΠΟΛΙΤΗ ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης θα είναι δήμαρχος της Αλεξάνδρειας αλλά και αυριανός υποψήφιος δήμαρχος.
Τον παραιτηθέντα από την Οικονομική Επιτροπή κ. Ισαάκ Χαλκίδη θα αντικαταστήσει ο αναπληρωματικός κ. Κώστας Ναλμπάντης ή ο δεύτερος των αναπληρωματικών κ. Σαρακατσάνος Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: