Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνουν αύριο, μέχρι τις 15.00 επιχειρήσεις και καταστήματα, μετά από απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ



Κλείνουν αύριο, μέχρι τις 15.00 επιχειρήσεις και καταστήματα, μετά από απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ

Κλείσιμο των καταστημάτων αύριο, 26 Σεπτεμβρίου, έως τις 3 μετά το μεσημέρι και μαζική παρουσία στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν οι οργανώσεις των εργαζομένων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επερχόμενα νέα μέτρα, αποφάσισε το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο της συμμετοχής των μικρομεσαίων στις αυριανές πανελλαδικές κινητοποιήσεις.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, "αυτή θα είναι η πρώτη αντίδραση στα μέτρα που αναμένεται να αποφασισθούν και τα οποία θα διευρύνουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η δραστική μείωση εισοδημάτων, η παράλογη υπερφορολόγηση, η μεγάλη πτώση της ζήτησης καταστρέφει επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. Υποβαθμίζεται έτσι και η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Σταδιακά φτωχοποιείται η χώρα και περιθωριοποιείται στο ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Ιδιαίτερα επικίνδυνες και οι συνέπειες στο ασφαλιστικό και υγειονομικό σύστημα και στα Δίκτυα Κοινωνικής Προστασίας. Η παντελής δε έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων, ελπίδας και προοπτικής, οπισθοδρομεί επικίνδυνα τη χώρα και αποτρέπει κάθε σκέψη για επένδυση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: