Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Διατροφικές συνταγές του Ευτύχη Μπλέτσιου προς τους μαθητές της Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών διοργάνωσαν στο Αμφιθέατρο εκδήλωση σχετικά με την μεσογειακή διατροφή. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η προσέλευση των μαθητών ήταν μεγάλη και έτσι ο προσκεκλημένος της εκδήλωσης κ Μπλέτσιος Ευτύχης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει με ψυχαγωγικό τρόπο την πρότασή του για υγιεινή διατροφή.
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης κ Τάκης Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνη του τομέα Εθελοντισμού κα Ολγα Μοσχοπούλου η συνεργάτης του δημάρχου κα Σοφία Κωταίδου η ψυχολόγος κα Εύα Ραφαηλίδου και η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και μέλος της Ομάδας Εθελοντισμού κα Βέτα Ποράβου.
Έξω από το χώρο του Αμφιθεάτρου και μετά την εκδήλωση υπήρχαν υγιεινά εδέσματα τα οποία προσέφεραν σε μικρούς και μεγάλους οι εθελόντριες κυρίες της Ομάδας Εθελοντισμού Αλεξανδρείας. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά παρόμοιων εκδηλώσεων που έχουν σχεδιασθεί από τους υπεύθυνους της Ομάδας Εθελοντισμού Αλεξανδρείας εκ των οποίων μερικέ ήδη έχουν υλοποιηθεί ενώ θα γίνουν πολλές ακόμα στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια: