Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μεγάλη επιτυχία η έκθεση αυτοκινήτων αντίκας


Την Κυριακή στον παλιό πεζόδρομο της πόλης έγινε  έκθεση παλιών ιστορικών αυτοκινήτων, η οποία πραγματικά έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν παλιά μοντέλα αυτοκινήτων τα οποία σήμερα θεωρούνται αντίκες.
Η έκθεση έγινε με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών της καφετέριας  CHOCOLAT και ειδικότερα του κ. Θοδωρή Θεοδωρίδη ο οποίος μαζί και με άλλους συμπολίτες μας είναι μέλος του Συλλόγου Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε.).

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι συμμετέχοντας στην έκθεση αυτή ήταν αρκετά γεμάτο αφού οι οδηγοί με τα αυτοκίνητα - αντίκες επισκέφτηκαν κατ’αρχήν το Μοναστήρι της Αγ. Κυριακής, στη συνέχεια πέρασαν από το Μουσείο του Νησίου και το Μουσείο του Ομίλου Ντόπιων Αλεξανδρείας για να καταλήξουν στον παλιό πεζόδρομο, όπου τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ. Δημητριάδης στον οποίο έδωσε αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος του ΣΙΑΒΕ.

Η  εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία αφού δόθηκε η ευκαιρία στους συμπολίτες μας μαζί με τον πρωινό καφέ τους να απολαύσουν  αυτοκίνητα περασμένων δεκαετίων, γνωστά  από ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες αντίκες αυτοκινήτων κατέχουν αρκετοί συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων είναι οι κ.κ. Θοδωρής Θεοδωρίδης, Αργύρης Καρυώτης, ο γιατρός  Χατζηπέτρου,  Αποστόλης Ρεσινιώτης ,  Δημήτρης Δημητρίου και άλλοι που μας διαφεύγουν τα ονόματά τους.

Τελειώνοντας οφείλουμε να συγχαρούμε τους ιδιοκτήτες της καφετέριας CHOCOLAT που διοργάνωσαν την εκδήλωση αυτή και ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ώστε μαζί με τις εκδηλώσεις του δήμου να κάνουμε λίγο πιο όμορφες τις Κυριακές στην πόλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: