Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η Μαρία Βουλγαροπούλου για την Ποιότητα Ζωής

Η κ Βουλγαροπούλου Μαρία στην τοποθέτησή της για την ετήσια έκθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του 2011 και αφού παρατήρησε στην γραμματέα της Επιτροπής κα Πάντου ότι θα έπρεπε να είχε αποστείλει στους σύμβουλος μαζί με τις προσκλήσεις και την ετήσια έκθεση, στην συνέχεια υποστήριξε ότι έτσι όπως λειτουργεί η επιτροπή δεν θα έπρεπε να λέγεται Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλεξανδρείας αλλά Επιτροπή έκδοσης αδειών για την λειτουργία των καταστημάτων δεδομένου ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών μας.
Ανεξάρτητα πάντως, δήλωσε η κ Βουλγαροπούλου, αν έχει ή δεν έχει αρμοδιότητες η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής το διοικητικό συμβούλιο όφειλε να ασχοληθεί με τις πλατείες και τα πάρκα,τις κατεστραμμένες πινακίδες, την αφισοκόλληση και με πολλά άλλα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Ακόμα και για το πρόβλημα με τις οσμές του εργοστασίου στο ΠΛΑΤΥ το οποίο έφτασε στην Βουλή, εμείς σαν επιτροπή κάναμε τα λιγότερα για να λυθεί το πρόβλημα είπε η κ δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μέλος της Επιτροπής.
Στην κ Βουλγαροπούλου απάντησε ο πρόεδρος και αντιδήμαρχος κ Γκαβαρδίνας ο οποίος την κατηγόρησε ότι δεν παρουσίασε καμιά πρόταση για τα προβλήματα που προανέφερε. Στο σημείο αυτό ο διάλογος πήρε την μορφή φραστικού επεισοδίου το οποίο όμως ευτυχώς έκλεισε με αμοιβαίες εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: