Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη Δημητριάδη στο TV100

Κανένα πρόβλημα σην μισθοδοσία του προσωπικού

Ο νέος δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ Δημητριάδης παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ΤΒ100 μαζί με τον δήμαρχο της Νάουσας κ Καραπατσό.
Στην συνέντευξη αυτή ο κ Δημητριάδης δεν έχασε την ευκαιρία να κατηγορήσει για μια ακόμα φορά την διοίκηση Γκιόνογλου στο θέμα της καθαριότητας διότι δεν φρόντισε να μονιμοποιήσει προσωπικό κάτι που έκανε αυτός στον δήμο Πλατέος και σήμερα η καθαριότητα γίνεται με 12 υπαλλήλους από τους 18.
Ως τόσο την απάντηση στο κατηγορώ του Δημητριάδη κατά του πρώην δημάρχου κ Γκιόνογλου την έδωσε η ίδια η δημοσιογράφος που συντόνιζε την συζήτηση λέγοντας ότι δεν είναι κακό να αξιοποιείται το προσωπικό από όλους τους δήμους προκειμένου να λειτουργήσει η καθαριότητα.
Στο θέμα της μισθοδοσίας των δημοτικών υπαλλήλων ο κ δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ αντίθετα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην αγορά καυσίμων για τα απορριματοφόρα και γενικότερα για τις ανάγκες του δήμου.
Οι δύο δήμαρχοι αναφέρθηκαν και στο θέμα του εργοστασίου για την επεξεργασία των απορριμμάτων Ημαθίας και στην θετική απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου(ΚΑΣ) για την θέση 12.
Για την χρησιμότητα της λειτουργίας γραφείου αγροτικής ανάπτυξης μίλησε ο κ Δημητριάδης αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην δημιουργία τεχνικής υπηρεσίας στον δήμο της Αλεξάνδρειας εξαιτίας της έλλειψης μηχανικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: