Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα τροφοδοσίας της αγοράς

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Πάνω από τρία χρόνια πέρασαν από τότε που το δημοτικό συμβούλιο εντελώς αβασάνιστα τοποθέτησε πινακίδες στην Βετσοπούλου όπου απαγορεύεται η είσοδος φορτηγών πάνω από 3,5 τόνους.
Το πρόβλημα το είχε επισημάνει ο τότε διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Στραφιώτης και το είχε γράψει «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» αλλά λόγω της ανοχής που επέδειξαν τα αστυνομικά όργανα το πρόβλημα δεν φάνηκε.
Ο νέος διοικητής κ. Σιδηρόπουλος εφάρμοσε τον νόμο και το πρόβλημα πήρε τις πραγματικές διαστάσεις δημιουργώντας μεγάλη ταλαιπωρία στην αγορά και τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες ιδιοκτήτες φορτηγών.
Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου συζήτησε το πρόβλημα με τον ίδιο τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, αλλά και με τον δήμαρχο, αλλά λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν δόθηκε οριστική λύση.
Στην περασμένη δημοτική συνεδρίαση ήρθε προς συζήτηση το πρόβλημα και αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθούν από τις υπηρεσίες του δήμου ειδικές άδειες ώστε να διέρχονται από την Βετσοπούλου και φορτηγά άνω των 3.5 τόνων για την τροφοδοσία της αγοράς.
Θα μπορούσε αυτή η ταλαιπωρία της αγοράς να είχε αποφευχθεί αν το θέμα είχε συζητηθεί περισσότερο με τα εμπλεκόμενα μέρη ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: