Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Φ. Δημητριάδη. "Ελπίδα για την Αλεξάνδρεια" το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης.


Στην ανακοίνωση της διακήρυξης δημιουργίας δημοτικής παράταξης με όνομα "Ελπίδα για την Αλεξάνδρεια" προέβη σήμερα το πρωί ο Φώτης Δημητριάδης, Δήμαρχος Πλατέος. Η δημοτική παράταξη του κ. Δημητριάδη, η οποία θα διεκδικήσει τη Διοίκηση του νέου δήμου Αλεξάνδρειας, θα έχει σύμβολο ένα δέντρο, το κάθε κλαδί του οποίου θα συμβολίζει τα συνενούμενα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας.


Τη διακήρυξη συνυπογράφουν ο Δήμαρχος Μελίκης κ. Καρέλης, ο Δήμαρχος Αντιγονιδών κ. Στεργιόπουλος και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Αλεξάνδρειας κ. Γκαβαρδίνας, ενώ γίνεται γνωστό ότι τη στηρίζουν πάνω από 100 στελέχη της τοπικής κοινωνίας και πολλοί απλοί πολίτες.


Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δημητριάδη για το Δήμο Αλεξάνδρειας, με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις από την πλευρά του Χ. Γκιόνογλου καθώς επίσης και από την πλευρά του Π. Γκυρίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: