Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ

ΌΛΟΙ.. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ...


Ποιον φωτογραφίζει ο Μ. Χαλκίδης όταν λέει ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσμα σε υποψήφιο πασόκο;

Ποιός βουλευτής δεν βοήθησε καθόλου τον Δήμο της Αλεξάνδρειας κατά την γνώμη του Σάκη Κούγκα;


Τι θα κάνει το 34% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ αν κληθεί αύριο να ψηφίσει για κομματικό υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, τον μέχρι σήμερα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ κ Μπάμπη Γκιόνογλου ο οποίος μαζί με την ομάδα του τραυμάτισε (δις) την ενότητα του κόμματος και εκδικήθηκε (δις) (ΕΑΣ και ΔΗΜΟΣ) τον Δημήτρη Παράσχο;
Επειδή οι κάτοικοι της περιοχής του Ρουμλουκιού πλήρωσαν πολύ ακριβά τον λαϊκισμό και την λαμογιά και επειδή δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη, θα πρέπει σ'αυτές τις δημοτικές εκλογές για τον ΜΕΓΑΛΟ Δήμο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ , να ειπωθούν όλα... ώστε ο πολίτης ψηφοφόρος της περιοχής ενημερωμένος και νηφάλιος να καθορίσει ο ίδιος με την ψήφο του το μέλλον του τόπου και της οικογένειάς του.
Και βέβαια ο θάνατος της ΕΑΣ, το ΣΚΙΑΧΤΡΟ του Πολιτιστικού Κέντρου και η ανοχή στην αύξηση του φαινομένου της ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ φέρουν ανάγλυφη την σφραγίδα των συντελεστών του "εγκλήματος".

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ για την ανάγκη της ενημέρωσης όλων των πολιτών του μεγάλου δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αυξάνει τα φύλλα του ώστε να μεταφέρει παντού την φωνή των πολιτών αλλά και τα μηνύματα των νέων υποψηφίων δημάρχων.
Πιστεύουμε ότι η αμφίδρομη επικοινωνία πολιτών και πολιτικών μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης θα προκαλέσει την ζήμωση των νέων προτάσεων και την γέννεση του καινούργιου που διψάει κυριολεκτικά ο τόπος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: