Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Δημάδης, Καπόγλου ή Γκιόνογλου;


Ο σημερινός δήμαρχος της Αλεξάνδρειας κ Χαράλαμπος Γκιόνογλου τα πήγε πολύ καλά στις δύο προηγούμενες τετραετίας φορώντας τον "μανδύα" του ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥ.
Εκμεταλλευόμενος την απογοήτευση του αλεξανδρινού λαού από τα κόμματα ο κ Γκιόνογλου κατάφερε να εκφράσει αυτήν την απογοήτευσή τους μιλώντας με τα πιο απαξιωτικά λόγια για τους κομματικούς σχηματισμούς
Τώρα όμως αποφάσισε να αλλάξει "φορεσιά" και να ζητήσει την κομματική στήριξη του ΠΑΣΟΚ ξεχνώντας πόσο πολύ πλήγωσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ με αυτά που έλεγε προεκλογικά και με αυτά που δεν έκανε στα οχτώ χρόνια που είναι δήμαρχος.
Το κακό για τον κ Γκιόνογλου είναι ότι δύο άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Τάκης Δημάδης και ο Παύλος Καπόγλου είχαν το θάρρος να υποβάλουν αυτοπροτάσεις και να ζητήσουν την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ενώ ο κ Χαράλαμπος Γκιόνογλου δεν υπέβαλε αυτοπρόταση και ούτε δεσμεύτηκε ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αν πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ο κ Δημάδης ή ο κ. Καπόγλου, όπως έκαναν οι παραπάνω δύο υποψήφιοι.
Ο κ Γκιόνογλου πιστεύει πάντως ότι και ΤΩΡΑ θα φανεί τυχερός και θα μπορέσει να αποσπάσει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια με τον πράσινο μανδύα να ξανά εκλεγεί δήμαρχος.
Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η "αχλάδα" την έχει πίσω την ουρά της και ότι ο ρουμλλουκιώτικος λαός έγινε αρκετά σοφός για να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη.

Σ. Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: