Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ο Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ


Με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Παναγιώτης Γκυρίνης κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Αλεξανδρείας με την στήριξη ΚΑΙ της Νέας Δημοκρατίας.

Δύο ημέρες μετά την δήλωση του Νίκου Αλεξόπουλου ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο κ Γκυρίνης κάλεσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου εμμέσως πλην όμως σαφέστατα, ξεκαθάρισε τα πράγματα επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος αν πάρει την στήριξη της ΝΔ και ότι θα είναι δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ Δημητριάδη ή του κ. Δριστά αν ένας από αυτούς πάρουν την στήριξη- χρίσμα από την ΝΔ. Ο κ Γκυρίνης ευελπιστεί ότι και αυτοί θα υλοποιήσουν την δέσμευσή τους να συμμετάσχουν στο δικό του ψηφοδέλτιο αν είναι αυτός ο "εκλεκτός" της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ Γκυρίνης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει στην δημιουργία ψηφοδελτίου και ήδη έχει την στήριξη πολλών στελεχών της ΝΔ αλλά και ατόμων από άλλους κομματικούς χώρους.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση του κ Παναγιώτη Γκυρίνη με τους δημοσιογράφους παρών ήταν καί ο κ Γιάννης Γκιουρτζής ο οποίος στηρίζει ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του.

Είναι περισσότερο από βέβαιο, πάντως, ότι η παρέμβαση αυτή του κ Γκυρίνη δύο ημέρες μετά την δήλωση παραίτησης του κ Νίκου Αλεξόπουλου και μερικές ημέρες πριν απο την φημολογούμενη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του κ Φώτη Δημητριάδη, θα περιπλέξουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο και φυσικά πίσω από όλα αυτά "κρύβεται" τόσο ο βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης όσο και ο πρώην βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ όπου η αυτοπρόταση του Τάκη Δημάδη καθώς επίσης και η εκπρόθεσμη υποβολή αίτησης-αυτοπρότασης να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Παύλος Καπόγλου δημιουργούν προβλήματα στην επιτροπή αξιολόγησης και ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

Φ. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: