Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μήνυμα Άγγελου Τόλκα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Άγγελου Τόλκα λάβαμε το παρακάτω μήνυμα για τς εκλογές της 6ης Μαϊού: 

Φίλες και φίλοι,
Πέρασαν περίπου δυόμιση χρόνια από το 2009 που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας. Δυστυχώς η χώρα μας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, στη χειρότερη κρίση που αντιμετώπισε ο Ελληνισμός τις τελευταίες δεκαετίες.
Αυτό, όμως, κάνει ακόμη μεγαλύτερο το χρέος μας να βρούμε λύσεις, να βρούμε το δρόμο για την πρόοδο. Κάθε στιγμή αυτής της δύσκολης πορείας προσπαθούσα να αλλάξω την πολιτική που ξέραμε.
Μετά από 30 μήνες σκληρής προσπάθειας, μπορώ να σταθώ και πάλι μπροστά σας και να κάνω τον προσωπικό μου απολογισμό με έργα και όχι με λόγια. 
Στο σύντομο διάστημα που πέρασε μπορώ να απαντήσω με το έργο μου στην ερώτηση “Τί έχει κάνει κάθε Βουλευτής για τον τόπο του;” 
Δεν σταμάτησα να υπερασπίζομαι την αξιοπρέπεια και την αυτονομία στην πολιτική υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το γενικό καλό, χωρίς δεκανίκια, χωρίς άλλου τύπου στηρίγματα και εξαρτήσεις. 
Δε σταμάτησα να στηρίζω το Νομό μας ούτε στιγμή. Με πολιτικές, κοινοβουλευτικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, μιλώντας μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας, ήμουν παρών στα προβλήματα του τόπου μας κι έδωσα λύσεις, στο μέτρο των δυνατοτήτων της εποχής μας.
Ανέλαβα το κρίσιμο Υπουργείο Τύπου, σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της πολιτικής μας ιστορίας και απέδειξα - μέσα από μια διαφορετική, μεταρρυθμιστική διοίκηση - ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι ειδικά την ώρα της κρίσης.
Μπροστά στα δύσκολα διλήμματα που αντιμετωπίζουμε η φυγομαχία ήταν ίσως η εύκολη επιλογή, αλλά δεν είναι η λύση ώστε να υπάρξει ξανά ελπίδα, ανάπτυξη και δημιουργία.
Σήμερα ζητώ να κριθώ για ό,τι έχω προσφέρει εδώ και μόλις 2,5 χρόνια, για ό,τι έκανα για τον τόπο μου, για ό,τι καταφέραμε και μπορούμε να καταφέρουμε και στο μέλλον μαζί. Διότι πιστεύω στις δικές μας δυνάμεις. Πιστεύω ότι μπορούμε εμείς, οι Έλληνες, να διαμορφώσουμε το δικό μας μέλλον. Σήμερα αλλά και στις 6 Μαΐου σας ζητώ να απαντήσουμε όλοι μαζί σε ένα ερώτημα “ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να δουλέψει, να συγκρουστεί όπου χρειάζεται και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Ημαθία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: