Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παράπονα πολιτών του Καμποχωρίου για την τιμή του νερού

ΤΖΙΛΑΣ: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΑΑΛ

Παράπονα για την τιμή του νερού εξέφρασαν σε Γενική Συνέλευσή τους κάτοικοι του Καμποχωρίου. Στο ψήφισμα που κοινοποίησαν στον Τύπο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου οι κάτοικοι αναφέρουν η αύξηση του τιμολογίου του νερού είναι δυσβάσταχτη και ότι έγινε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των δημοτών. Προσθέτουν επίσης ότι ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οι ανάγκες για νερό στα χωριά είναι αυξημένες λόγω των αυλών και των μπαξέδων και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είναι φθηνότερο.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Γ. Τζίλας στην απαντητική επιστολή που εξέδωσε αναφέρει ότι η καθιέρωση του ενιαίου τιμολογίου της ΔΕΥΑΑΛ ήταν επιβεβλημένη καθώς η δημοτική επιχείρηση ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με συσσωρευμένα χρέη.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ επίσης αναφέρει ότι το αποτέλεσμα της νέας οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε το 2011 έφερε θετικά αποτελέσματα , νοικοκυρεύοντας την επιχείρηση, η οποία είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της κανονικά.
Το θέμα κατά πάσα πιθανότητα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Πέμπτη. Λεπτομερέστερο ρεπορτάζ καθώς και ολόκληρο το Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης Καμποχωρίου και η απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΑΛ στο επόμενο φύλλο του ΠΟΛΙΤΗ, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: