Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η συναίνεση, συναίνεση... και οι μπηχτές, μπηχτές!!!

Μπορεί το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξάνδρειας να χαρακτηρίστηκε ως συναινετικό λόγω της ψήφισης από κοινού του προϋπολογισμού του 2012, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν οι κόντρες, οι αψιμαχίες και οι μπηχτές. Κάθε άλλο. Με αφορμή την σκληρή απάντηση της αντιπολίτευσης για το θέμα του Υδατόπυργου και την απόπειρα φίμωσή της, όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση, υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί.
Σας παραθέτουμε μερικούς:
Δημητριάδης: Μετατρέψαμε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε χώρο λασπολογίας.
Γκιόνογλου: Πρώτη φορά σε θέμα δημοτικού συμβουλίου, η αντιπολίτευση φιμώθηκε και δεν αφέθηκαν τουλάχιστον οι αρχηγοί των αντιπολιτεύσεων να μην μιλήσει.
Γκιουρτζής: Επί 11 μήνες προσπάθησα να είμαι όσο πιο δημοκρατικός μπορούσα.
Απατσίδης: Για την Μελίκη ο Αλεξανδρινός λαός πληρώνει αμαρτίες προσώπων που είναι συνεργάτες του δημάρχου.
Ανδρονίδης: Η περιοχή της Παλιόχωρας είναι μια υποβαθμισμένη που έχει ηπατίτιδα.Απολογούμαστε για ένα έργο για το οποίο θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι.
Παντόπουλος: Αυτή την εποχή, η υγεία είναι ό,τι μας έμεινε. Και να το λέμε χαμηλόφωνα για να μην μας την πάρουν κι αυτή.
Ναλμπάντης: Υποβαθμίζετε δημοτικό συμβούλιο από τη στιγμή που αναλάβατε με τα γαϊδούρια που βγάλατε στους δρόμους και τις χειρονομίες κάποιων.
Κούγκας προς Ναλμπάντη: Δάσκαλο με ανέβαζες, καθηγητή με κατέβαζες!
Βενιόπουλος: Κάποιοι έχουν αναγορευτεί σε Εισαγγελείς.
Τζίλας: Η ιστορία γράφετε απ’όλους μας κάθε μέρα.
Ματσούκας προς Τασιόπουλο: Εσείς δεν δώσατε έργα χωρίς ούτε καν συμφωνητικό; Ξέρω ότι δώσατε γιατί ένα από αυτά έκανα κι εγώ.
Τασιόπουλος: Η αυτογνωσία με κάνει να μην οργίζομαι
Δριστάς: Κανένας δεν έχει έρθει σε χειρότερη θέση από μένα. Ήμουν πρωτοσέλιδο και από μερίδα του Τύπου εμφανιζόμουν ως κλέφτης και καταχραστής.
Αλευράς: Θα έχουμε αυτοκτονίες με τη μουσική που βάλατε στη Βετσοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: