Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Αλεξάνδρειας

7 ΝΑΙ και 2 ΠΑΡΩΝ

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής το Δήμου Αλεξανδρείας με κυρίαρχο θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012.
Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου κ Ζαχαρίας Κοριτίδης παρουσίασε, κωδικό προς κωδικό, όλα τα έσοδα καθώς επίσης και τα έξοδα του προϋπολογισμού δηλώνοντας ότι με τα 2.033.340,00 ευρώ θα καταφέρει το διοικητικό συμβούλιο να υλοποιήσει το πρόγραμμα λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, τα πολλά ΚΑΠΗ του Δήμου και το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Να σημειωθεί ότι η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ Μαρία Βουλγαροπούλου αφού δήλωσε ΠΑΡΟΝ στην συνέχεια αποχώρησε από την συνεδρίαση πριν καν αρχίσει η συζήτηση με το αιτιολογικό ότι δεν έλαβε έγκαιρα τα τεύχη του προϋπολογισμού και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να πάρει θετική ή αρνητική θέση.
Επίσης ΠΑΡΩΝ δήλωσε και ο αρχηγός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ κ Χρήστος Αλευράς.
Τελικά ο προϋπολογισμός πέρασε κατά πλειοψηφία με τους εφτά παρόντος της πλειοψηφίας ήτοι: τον πρόεδρο κ Κοριτίδη, τους κ.κ. Ιερεμία Κιοσέογλου, Γιάννη Πασιντέλη. Κώστα Ακριβόπουλο και τις κυρίες Βασιλειάδου Σουζάνας, Πουταχίδου-Κεφάλα Θεοδώρα, και της κ. Θεοδωρακοπούλου Μάγδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: