Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Παιδικές χαρές χαλασμένες.... μητέρες αγανακτισμένες!

Διπλά αγανακτισμένοι οι αλεξανδρινοί πολίτες , από την μια λόγω της οικονομικής κρίσης και από την άλλη λόγω της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής στα καθημερινά προβλήματα.
Στις λακκούβες και τα εγκαταλειμμένα πάρκα και τις πλατείες που μας ταλαιπωρούν έρχεται να προστεθεί η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές και προκαλεί μεγάλη αγανάκτηση στις μητέρες.
Παιδικές χαρές ξέφραγες με τα σκυλιά να κάνουν την «δουλειά τους» το πρωί και τα παιδιά να παίζουν με τα… χώματα τα απογεύματα.
Κούνιες με τις αλυσίδες να κρέμονται χωρίς καθίσματα ή καθίσματα σπασμένα.
Βρύσες που μετατράπηκαν σε εστίες μόλυνσης με τα στάσιμα νερά, άκρως επικίνδυνες για την υγεία των μικρών παιδιών.



Μας είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρουμε στις σελίδες της εφημερίδος την ανησυχία και την αγανάκτηση των μητέρων από την απαράδεκτη αυτή κατάσταση των Παιδικών Χαρών.
Εκείνο, όμως, που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι η αποφασιστικότητά τους να αντιδράσουν με έγγραφες καταγγελίες κατά των υπευθύνων του Δήμου προκειμένου να προασπίσουν την σωματική ακεραιότητα και την υγεία των παιδιών τους.
To βίντεο από την Παιδική Χαρά πίσω… από το, δήθεν, Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο με την θέα του «πληγώνει» τις ψυχές των μικρών παιδιών.
Αλλά και οι παιδικές χαρές στις άλλες γειτονιές της πόλης και στα χωριά του δήμου βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ή χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: